adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Sneek

Wilt u een nieuwe badkamer? Sneek is vlakbij onze mooie showroom! Als sanitairwinkel bieden wij een breed aanbod badkamers en sanitair in diverse stijlen en designs. Vandaar dat u ongetwijfeld iets vindt wat perfect op uw interieur en wensen aansluit.

U vindt onze showroom in de Friese hoofdstad, op een half uur rijden vanuit Sneek. Badkamer designs met tegels, een complete verbouwing of renovatie, wij helpen u graag. Kom langs voor een kop koffie, dan geven wij u graag een vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Wilt u liever eerst even telefonisch informeren? Bel ons dan gerust en stel ons al uw vragen. Samen zorgen we ervoor dat u een prachtig exemplaar uitzoekt, die aan al uw wensen en verwachtingen voldoet van een nieuwe badkamer in Sneek.

Kom langs!

Ruime selectie badkamers in Sneek

Op zoek naar een nieuwe badkamer of sanitair? Sneek heeft het in onze grote showroom voor het kiezen. Onze sanitairwinkel krijgt regelmatig klanten in de zaak uit de omgeving die toe zijn aan verbouwing of renovatie.

Of u nu zoekt naar een klassieke of moderne stijl, ons assortiment bestaat uit diverse stijlen en speelse design badkamers. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de kans is groot dat wij een ontwerp hebben die perfect past bij uw interieur. Kom snel langs voor een nieuwe badkamer in Sneek!
 
Badkamer in Sneek

Sanitair van gerenommeerde merken in Sneek

Bent u benieuwd naar de merken die wij verkopen voor een nieuw sanitair in Sneek? Als grote sanitairwinkel van de regio hebben wij een ruim assortiment meubelen, tegels en apparatuur, bestaande uit diverse topmerken:
  • Artweger;
  • Sphinx;
  • Starck;
  • Sunshower;
  • Thermic;
  • Villeroy & Boch;
  • Vola.


Uitstekende service in onze sanitairwinkel

Wanneer u onze sanitairwinkel vanuit Sneek bezoekt, ontvangen wij u hartelijk met een kop koffie. Vervolgens gaan we met u in gesprek en stellen we gerichte vragen. Ons doel is namelijk dat u een mooie badkamer vindt die aan al uw wensen voldoet. Gelukkigerwijs hebben wij zowel een ruim assortiment als ook de expertise in huis om u te adviseren. Zo zorgen we er samen voor dat u hét perfecte design vindt inclusief apparatuur en tegels.

Gevonden wat u zocht? Wij zetten ons installatieteam voor u aan het werk. Of het nu gaat om een complete badkamer verbouwen of renovatie, onze specialisten zorgen ervoor dat uw nieuwe sanitair efficiënt, maar ook met uiterste precisie wordt gemonteerd. Bovendien wordt naar uw wensen geluisterd en worden afspraken altijd nageleefd. Voor vragen kunt u ons gerust bellen of mailen.

Route naar onze sanitairwinkel
Sanitairwinkel Sneek

Design badkamers in Sneek

Wilt u ons ruime assortiment bekijken? Kom dan gerust eens bij ons langs in de Friese hoofdstad. Helpen u graag door te luisteren naar uw wensen en gericht advies te bieden. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een badkamer aanschaft die niet alleen aan al uw wensen voldoet, maar ook nog eens naadloos op uw interieur aansluit.

Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om ons te bellen. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u onze badkamers komt bezichtigen vanuit Sneek.

Kom naar Bakker Postma

Badkamer renovatie en verbouwing in de hele provincie

Wij krijgen klanten over de vloer uit de hele provincie en installeren sanitair in diverse locaties. Zo hebben naast het installeren van badkamers in Sneek ook klanten in:
Badkamer verbouwen & renovatie Sneek