adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Sneek

Wilt u een nieuwe badkamer in Sneek kopen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Als badkamerspeciaalzaak hebben wij een breed aanbod badkamers en sanitair. Vandaar dat u ongetwijfeld een badkamer vindt die perfect op uw interieur aansluit. U vindt onze showroom in de Friese hoofdstad, op een half uur rijden vanuit Sneek. Wij verwelkomen u met een kop koffie en bieden u graag een vrijblijvend advies. Wilt u zich liever eerst even telefonisch informeren? Bel ons dan gerust vanuit Sneek en stel ons al uw vragen over badkamers. Samen zorgen we ervoor dat u een prachtige design badkamer aanschaft, die aan al uw wensen en verwachtingen voldoet.

Ruime selectie badkamers in Sneek

Als het op badkamers en sanitair aankomt heeft u het bij ons voor het kiezen. Als badkamerspecialist krijgen wij regelmatig klanten in de zaak uit Sneek en omgeving, die op zoek zijn naar moderne of klassieke badkamers. Tevens verkopen wij ook de wat speelsere designs. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de kans is groot dat wij een badkamer hebben die qua ontwerp perfect bij uw interieur past.

Kom langs!
Badkamer in Sneek

Sanitair van gerenommeerde merken

Bent u benieuwd naar de merken die wij verkopen? Als badkamer- en sanitair speciaalzaak in Sneek hebben wij een ruim assortiment badkamers, bestaande uit diverse topmerken:
  • Artweger;
  • Sphinx;
  • Starck;
  • Sunshower;
  • Thermic;
  • Villeroy & Boch;
  • Vola.


Wij staan bekend om onze service

Wanneer u onze badkamerwinkel vanuit Sneek bezoekt, ontvangen wij u hartelijk met een kop koffie. Vervolgens gaan we met u in gesprek en stellen we gerichte vragen. Ons doel is namelijk dat u een mooie badkamer vindt die aan al uw wensen voldoet. Gelukkigerwijs hebben wij zowel een ruim assortiment alsook de expertise in huis om u te adviseren. Zo zorgen we er samen voor dat u een dé perfecte badkamer vindt.

Gevonden wat u zocht? Wij zetten ons installatieteam voor u aan het werk. Zij zorgen ervoor dat uw nieuwe sanitair efficiënt, maar ook met uiterste precisie wordt gemonteerd. Bovendien wordt naar uw wensen geluisterd en worden afspraken altijd nageleefd. Voor vragen kunt u ons gerust bellen of mailen.
 
Badkamer renovaties

Design badkamers in Sneek

Wilt u ons ruime assortiment badkamers en sanitair bekijken? Kom dan gerust eens bij ons langs in de Friese hoofdstad. Helpen u graag door te luisteren naar uw wensen en gericht advies te bieden. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een badkamer aanschaft die niet alleen aan al uw wensen voldoet, maar ook nog eens naadloos op uw interieur aansluit.
Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om ons te bellen. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u onze badkamers komt bezichtigen vanuit Sneek.

Route naar Bakker Postma

Werkzaam in de hele provincie

Wij krijgen klanten over de vloer uit de hele provincie en installeren badkamers in diverse locaties. Zo hebben naast Sneek ook klanten in:
Badkamerspecialist Sneek