adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Sint Nicolaasga

Is uw badkamer in Sint Nicolaasga toe aan vervanging? Voor nieuw sanitair bent u bij Bakker Postma op de goede plek! Wij hebben als badkamerspecialist al jarenlange ervaring. In ons assortiment vindt u alleen maar gerenommeerde merken en kwalitatieve producten. 

Onze showroom staat vol met verschillende stijlen badkamers. Op een kleine 40 minuten rijden van Sint Nicolaasga ligt onze sanitairwinkel, waar u altijd welkom bent voor een kop koffie. Ons personeel staat klaar om u van eerlijk en deskundig advies te voorzien. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en zit u nergens aan vast! Kom snel langs om uw badkamer in Sint Nicolaasga te laten verbouwen.

Kom naar de showroom

 

Badkamer Sint Nicolaasga

Uw badkamer in Sint Nicolaasga renoveren

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe badkamer in Sint Nicolaasga. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in badkamerrenovatie. Is uw badkamerdeur kapot, of werkt uw toilet niet meer goed? Wij lossen deze kleine problemen binnen mum van tijd op. Ook voor grotere reparaties of een complete renovatie van uw sanitair bent u bij ons op de goede plek. 

Plan een overleg met onze adviseurs en bespreek wat u gerenoveerd wilt hebben. Samen stellen we een plan op en maken we afspraken over de kosten en de duur van het project. Ons deskundige montageteam zorgt er voor dat alles naar wens wordt afgeleverd, zodat u lange tijd van uw badkamer in Sint Nicolaasga kunt genieten.

Ontdek welke badkamer geschikt is voor u

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij leveren u de perfecte badkamer van de beste kwaliteit, dit is namelijk geen uitgave die u elke dag doet. Daarom doen wij bijzonder ons best voor u, zodat u lang gelukkig blijft met uw nieuwe sanitair. Voor inspiratie kunt u op bezoek komen in onze grote showroom nabij Sint Nicolaasga met verschillende badkamer modellen. 

Iedereen heeft een eigen smaak en dus ook een eigen stijl. Sommige mensen vinden de sfeer van een klassieke badkamer ontzettend aantrekkelijk, terwijl anderen liever douchen in een strak vormgegeven en moderne ruimte. Bij onze badkamerspeciaalzaak nabij Sint Nicolaasga kunt u een eigen badkamer vormgeven, zodat uw eigen stijl volledig tot zijn recht komt.   

 

Badkamer in Sint Nicolaasga Renoveren

Enkel gerenommeerde badkamermerken

Wij verkopen enkel materialen van kwalitatief goede merken. De levensduur van uw badkamer wordt hierdoor verlengd, omdat we gebruikmaken van duurzame producten. In de showroom van onze badkamerspeciaalzaak vindt u onder andere de volgende topmerken:
  • Artweger
  • Grohe
  • Sphinx
  • Villeroy en Boch
  • Thermic en nog veel meer!
Wij hebben in alle opzichten een hoge standaard. Of het nu gaat om de service, de materialen of de installatie, wij zetten ons volledig in voor uw badkamer. Sint Nicolaasga ligt niet ver van onze zaak, dus kom eens langs om de merken in het echt te bekijken!

Genoeg keuze aan badkamers in Sint Nicolaasga

Heeft u besloten een nieuwe badkamer te laten plaatsen, of gaat u uw oude badkamer renoveren? Neem dan eens contact op met ons specialistische team. Wij luisteren aandachtig naar uw ideeën en helpen u vervolgens met de uitvoering daarvan. 
Uiteraard bent u ook welkom in onze winkel dichtbij Sint Nicolaasga. Op locatie kunt u een kijkje nemen in onze showroom waar wij meer dan 25 badkamers hebben staan. Perfect als inspiratie voor uw eigen bouwproject. Wij beantwoorden uw vragen maar al te graag, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Laat Bakker Postma uw badkamer in in Sint Nicolaasga installeren!

Route

U vindt onze badkamers door de hele provincie

Onze specialistische badkamerwinkel wordt vanuit heel Friesland bezocht. Wij zitten al meer dan 50 jaar in dit vak, waardoor we inmiddels wel weten wat we doen. Onze klanten komen onder meer uit:
Gerenommeerde badkamer merken