adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Joure

Badkamer Joure – bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan gerust eens langs in onze sanitair- en badkamerspeciaalzaak in de Friese hoofdstad, op slechts een half uurtje rijden vanuit Joure. Hier treft u een ruime showroom, bestaande uit meer dan 25 badkamers in diverse stijlen. Bent u op zoek naar een klassiek ontwerp, of gaat uw voorkeur uit naar een moderne badkamer? Wij helpen u graag aan een geschikt design en zorgen er vervolgens voor dat uw gloednieuwe badkamer vakkundig wordt geïnstalleerd bij u thuis in Joure. Bel gerust voor meer informatie, of kom bij ons langs op de koffie!

Route naar de showroom

Badkamerspeciaalzaak Joure

Wij zijn al vele jaren specialist op het gebied van badkamers en sanitair. Vandaar dat we regelmatig klanten over de vloer krijgen uit Joure, die op zoek zijn naar één van onze stijlvolle badkamers. In onze showroom vindt u meer dan 25 badkamers in de stijlen modern en klassiek. Daarnaast is het ook mogelijk om een speels of strak design te kiezen. Wat badkamer- en sanitair merken betreft kunt u denken aan onderstaande A-merken:
  • Clou;
  • Grohe;
  • LoooX;
  • Magnum;
  • Novellini;
  • Starck;
Badkamer kopen Joure

 

Vakkundige badkamerrenovatie

Naast een ruime selectie badkamers en sanitair staan wij ook bekend om onze renovatie-service. Dagelijks renoveren onze specialisten sanitair en badkamers in Joure en omgeving. Hierbij kunt u denken aan zowel een kleine reparatie, zoals een badkamermeubel die gerepareerd dient te denken, als een complete renovatie van uw sanitair.

Wij ontzorgen u graag van A tot Z en voorzien u voorafgaande van een gedegen advies, gevolgd door een vakkundige badkamerrenovatie. Hierbij zetten wij ons ervaren installatieteam voor u aan het werk. Zij zorgen ervoor dat alles met uiterste precisie wordt gemonteerd, zodat u nog vele jaren van uw prachtige badkamer in Joure kunt genieten. Tevens luisteren wij graag naar uw wensen en worden de gemaakte afspraken altijd nageleefd.

Specialist op het gebied van wellness

Bent u misschien op zoek naar wellnessproducten, waarmee u na een lange werkdag volledig tot rust kunt komen. Ook daar kunnen wij u mee helpen. Naast complete badkamers verkopen wij namelijk ook stoomcabines, sauna’s en whirlpools in Joure en omgeving. Neem bijvoorbeeld sauna’s, een ideale manier om stress verlichten, uw doorbloeding te bevorderen, afvalstoffen af te drijven en ultiem te ontspannen. U voelt zich naderhand als herboren! Mocht u vragen hebben, of advies willen ontvangen over onze wellnessproducten, schroom dan niet om ons te bellen!

Kom langs!
Badkamerrenovatie Joure

Ruim assortiment badkamers in Joure

Benieuwd geraakt naar onze ruime showroom? Kom dan gerust bij ons langs in de Friese hoofdstad. Wij verwelkomen u met een kop koffie en een goed gesprek. Samen zorgen we ervoor dat u een badkamer aanschaft die uw verwachtingen overtreft.
Mocht u zich eerst even telefonisch willen informeren, dan is dat altijd mogelijk. Wij staan u graag te woord, beantwoorden u vragen en voorzien u van een gedegen advies. Zo bent u volledig geïnformeerd, alvorens u onze badkamers komt bekijken vanuit Joure.
 

Wij installeren badkamers in de hele provincie

Naast Joure staan wij ook in omringende steden en dorpen bekend om onze ruime badkamer selectie. Zo installeren wij regelmatig badkamers in onderstaande locaties:
Badkamerspecialist Joure