adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Joure

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Joure ligt op slechts een half uurtje rijden van onze sanitair- en badkamerspeciaalzaak in de Friese hoofdstad. Hier treft u een ruime showroom, bestaande uit meer dan 25 showmodellen in diverse stijlen.

Bent u op zoek naar een klassiek ontwerp, of gaat uw voorkeur uit naar een modern sanitair? Wij helpen u graag aan een geschikt design en zorgen er vervolgens voor dat uw gloednieuwe badkamer vakkundig wordt geïnstalleerd bij u thuis in Joure. Bel gerust voor meer informatie, of kom bij ons langs op de koffie voor het uitzoeken van uw nieuwe badkamer in Joure.

Kom naar Bakker Postma

A-merk badkamer in Joure

Wij zijn al vele jaren specialist op het gebied van badkamers en sanitair in Joure. Vandaar dat we regelmatig klanten over de vloer krijgen uit de omgeving, die op zoek zijn naar één van onze stijlvolle badkamers.

Vanuit Joure vindt u in onze showroom meer dan 25 opstellingen in de stijlen modern, klassiek of landelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om een speels of strak design te kiezen. Hierbij kunt u kiezen uit onderstaande A-merken voor uw badkamer in Joure:
  • Clou;
  • Grohe;
  • LoooX;
  • Magnum;
  • Novellini;
  • Starck;
Sanitair Joure

Tegels en sanitair in Joure renoveren

Naast een ruime selectie badkamers en sanitair staan wij ook bekend om onze renovatie-service. Dagelijks renoveren onze specialisten tegels en sanitair in Joure en omgeving. Hierbij kunt u denken aan zowel een kleine reparatie, zoals een badkamermeubel die gerepareerd dient te worden, als een complete renovatie van uw sanitair.

Wij ontzorgen u graag van A tot Z en voorzien u voorafgaande van een gedegen advies, gevolgd door een vakkundige badkamerrenovatie. Hierbij zetten wij ons ervaren installatieteam voor u aan het werk. Zij zorgen ervoor dat alles met uiterste precisie wordt gemonteerd, zodat u nog vele jaren van uw prachtige badkamer in Joure kunt genieten. Tevens luisteren wij graag naar uw wensen en worden de gemaakte afspraken altijd nageleefd.

Specialist op het gebied van wellness

Bent u misschien op zoek naar wellness producten, waarmee u na een lange werkdag volledig tot rust kunt komen. Ook daar kunnen wij u mee helpen. Naast complete badkamers verkopen wij namelijk ook stoomcabines, sauna’s en whirlpools in Joure en omgeving.

Zo zijn sauna’s een ideale manier om stress verlichten, uw doorbloeding te bevorderen, afvalstoffen af te drijven en ultiem te ontspannen. U voelt zich naderhand als herboren! Mocht u vragen hebben, of advies willen ontvangen over onze wellness producten, schroom dan niet om ons te bellen!

Route naar de showroom
Badkamer renovatie Joure

Ruim assortiment sanitair en badkamers in Joure

Benieuwd geraakt naar onze ruime showroom? Kom dan gerust bij ons langs in de Friese hoofdstad. Wij verwelkomen u met een kop koffie en een goed gesprek. Samen zorgen we ervoor dat u een compleet sanitair aanschaft die uw verwachtingen overtreft.

Mocht u zich eerst even telefonisch willen informeren, dan is dat altijd mogelijk. Wij staan u graag te woord, beantwoorden u vragen en voorzien u van een gedegen advies. Daarom zijn wij ook in de omgeving bekend als dé plek voor het uitzoeken van een badkamer in Joure en omgeving. 

Kom langs!

Badkamerspecialist Joure