adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Heerenveen

​Op zoek naar een nieuwe badkamer in Heerenveen? Wij hebben breed scala badkamer en sanitair. Onze badkamerspeciaalzaak staat in de Friese hoofdstad, op een half uurtje rijden vanuit Heerenveen. Hier vindt u ruime collectie badkamers, die onder te verdelen zijn in onder meer klassieke en moderne designs, maar ook strakke en speelse ontwerpen. Neem gerust eens de tijd om onze showroom te bezoeken vanuit Heerenveen, zodat wij u aan een badkamer kunnen helpen die aan al uw wensen en verwachtingen voldoet. Voor vragen of advies kunt u ons altijd telefonisch bereiken!

Kom naar de showroom


Breed scala badkamer in Heerenveen

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in badkamers. Vandaar dat u in onze showroom een ruime selectie badkamers en sanitair treft. Met regelmatig krijgen wij klanten over de vloer uit Heerenveen, die op zoek zijn naar een stijlvolle badkamer. Wij luisteren graag naar uw wensen en laten u ons volledige assortiment zien. Zo kunt u kiezen uit moderne en klassieke designs, maar bieden wij ook de wat speelsere ontwerpen.

Naast prachtige badkamers verkopen wij ook wellness producten. Hierbij moet u denken aan stoomcabines, sauna’s en whirlpools. Na een lange dag hebben we allemaal behoefte aan ontspanning. Onze vakmannen zorgen voor een snel en vakkundige montage, zodat u spoedig ultiem kunt ontspannen!

 
Badkamers in Heerenveen
 

Badkamers van kwaliteitsmerken

Wij verkopen badkamers van diverse gerenommeerde merken. Onze showroom is met een half uurtje te bereiken vanuit Heerenveen en bevat badkamers en sanitair van onderstaande merken:
Artweger;
Clou;
Dornbracht;
Duravit;
Grohe;
Hansgrohe;
Geesa;
Hotbath;
Instamat;
LoooX;
Magnum;
Novellini;
Sealskin;
Sphinx;
Starck;
Sunshower;
Thermic;
Villeroy & Boch;
Vola. 

Wij verzorgen ook badkamer renovaties

Naast nieuwe stijlvolle nieuwe badkamer kunt u ons in Heerenveen en omgeving ook inschakelen voor badkamer renovaties. Om het nou gaat om het herstellen van een badkamermeubel of een complete renovatie van uw badkamer, onze vakmannen zorgen ervoor dat alles vakkundig wordt uitgevoerd en streven altijd naar perfectie. Heeft u nog vragen of wilt u advies ontvangen? Bel ons dan gerust!

Uitstekende service

Daarnaast staan wij bekend om onze uitstekende service. Zo ontvangen wij u in onze badkamerspeciaalzaak vanuit Heerenveen met een kop koffie, waarna we naar uw wensen luisteren en tussendoor gerichte vragen stellen. Ons doel is namelijk dat u een badkamer aanschaft, die aan al uw wensen voldoet en perfect aansluit op uw interieur. Graag helpen wij u daarbij en zorgen we ervoor dat u maximaal wordt ontzorgd. Nadat u een geschikte badkamer heeft gevonden zetten wij ons installatieteam voor u aan het werkt. Uw badkamer of sanitair wordt met uiterste precisie en efficiëntie geïnstalleerd, waarbij alle afspraken wordt nageleefd.
Badkamers van kwaliteit

Vakkundige geïnstalleerd in heel Friesland

Naast Heerenveen verzorgen wij vakkundige installaties van uw sanitair en badkamer in onderstaande locaties:

Badkamerspecialist in Heerenveen

Graag nodigen wij u uit in onze showroom, waar u ons volledige assortiment badkamers en sanitair kunt bekijken. Onze medewerkers helpen u met al uw vragen en adviseren u zo nodig over de typen badkamers. Zo weet u altijd zeker dat uw nieuwe badkamer naadloos op uw interieur aansluit.

Zijn er nog vragen die u telefonisch aan ons wilt stellen. Bel ons dan gerust. Mailen is uiteraard ook mogelijk. Wij staan u graag te woord en bieden u een gedegen advies, zodat u goed geïnformeerd bent, voordat u onze badkamerspeciaalzaak vanuit Heerenveen bezoekt.

Route
 
Badkamerspecialist in Heerenveen