adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Heerenveen

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Heerenveen en omstreken komt naar onze sanitairwinkel in de Friese hoofdstad! Onze ruime collectie badkamers en sanitair nabij Heerenveen is op te delen in verschillende klassieke en moderne designs, maar ook strakke en speelse ontwerpen.

Neem gerust eens de tijd om onze grote showroom te bezoeken. Dan krijgt u een goed idee van alle mogelijkheden voor badkamers. Heeft u vragen of weet u nog niet zo goed wat u wilt? Geen punt! Onze medewerkers kunnen u adviseren. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een mooie badkamer in Heerenveen.


Kom naar de showroom

Breed scala badkamers in Heerenveen

Voor een nieuwe badkamer in Heerenveen bent u bij ons dus aan het juiste adres. Onze showroom biedt veel inspiratie met de opstellingen van verschillende stijlen sanitair. Daarbij verkopen wij diverse wellness producten zoals stoomcabines, sauna’s en whirlpools. Hiermee kunt u ultiem ontspannen na een lange dag!

Regelmatig krijgen wij klanten over de vloer uit Heerenveen voor sanitair onderdelen of een geheel nieuwe badkamer. Wij luisteren graag naar uw wensen en laten u ons volledige assortiment zien. Zo kunt u kiezen uit moderne en klassieke designs, maar bieden wij ook de wat speelsere ontwerpen. Waar u ook voor kiest, onze vakmannen zorgen voor een snel en vakkundige montage.
Badkamers in Heerenveen
 

Sanitair van kwaliteitsmerken

Wij verkopen meubels en sanitair van diverse gerenommeerde merken. Onze showroom is binnen een half uurtje te bereiken vanuit Heerenveen. Onze badkamers bevatten onder andere de volgende merken:
  • Artweger;
  • Clou;
  • Dornbracht;
  • Duravit;
  • Grohe;
  • Magnum
Hiermee bent u verzekerd van een goede prijs en kwaliteit! Niet voor niets is Bakker Postma al ruim 50 jaar dé badkamerspecialist.

Voor nieuwe badkamers én renovaties

Naast nieuwe stijlvolle nieuwe badkamers kunt u ons in Heerenveen en omgeving ook inschakelen voor renovatieprojecten. Om het nou gaat om het herstellen van een badkamermeubel of een complete renovatie van uw sanitair, onze vakmannen zorgen ervoor dat alles vakkundig wordt uitgevoerd en streven altijd naar perfectie. Heeft u nog vragen of wilt u advies ontvangen? Bel ons dan gerust!

Plan een afspraak

Uitstekende service

Al ruim 50 jaar staan wij bekend om onze uitstekende service. Zo ontvangen wij u in onze sanitairwinkel vanuit Heerenveen met een kop koffie, waarna we naar uw wensen luisteren en tussendoor gerichte vragen stellen. Ons doel is namelijk dat u een badkamer aanschaft, die aan al uw wensen voldoet en perfect aansluit op uw interieur.

Graag helpen wij u daarbij en zorgen we ervoor dat u maximaal wordt ontzorgd. Nadat u een geschikte combinatie  heeft gevonden zetten wij ons installatieteam voor u aan het werkt. Uw badkamer of sanitair wordt met uiterste precisie en efficiëntie geïnstalleerd, waarbij alle afspraken wordt nageleefd.
Badkamers van kwaliteit

Badkamerspecialist in Heerenveen

Graag nodigen wij u uit in onze showroom, waar u ons volledige assortiment kunt bekijken. Onze medewerkers helpen u met al uw vragen en adviseren u zo nodig over de verschillende stijlen en mogelijkheden. Zo weet u altijd zeker dat uw nieuwe sanitair naadloos op uw interieur aansluit.

Zijn er nog vragen die u telefonisch aan ons wilt stellen. Bel ons dan gerust. Mailen is uiteraard ook mogelijk. Wij staan u graag te woord en bieden u een gedegen advies, zodat u goed geïnformeerd bent, voordat u ons bezoekt voor een nieuwe badkamer in Heerenveen.

Route

Vakkundige geïnstalleerd in de regio

Naast Heerenveen verzorgen wij vakkundige installaties van uw sanitair en badkamer in onderstaande locaties:
Badkamerspecialist in Heerenveen