adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Friesland

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Friesland is voor nieuw sanitair, badkamers en renovatie aan het juiste adres bij Bakker Postma in de Friese hoofdstad! Wij bieden als uw specialist al bijna 50 jaar de mooiste badkamers en wellnessproducten aan van de provincie Friesland én de rest van Noord-Nederland.

In onze ruime showroom met meer dan 25 badkamers kunt u kiezen uit diverse stijlen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar klassieke, moderne, speelse of strakke designs? In onze sanitairwinkel vindt u het allemaal! Wij combineren stijl, wellness en comfort met eenvoud en hierdoor kunnen we aan elke persoonlijke wens voldoen. Kom bij ons langs voor uw nieuwe badkamer in Friesland! 

Route naar de showroom!
badkamer Friesland kopen

Bakker Postma: dé specialist in badkamers Friesland

Als specialist voor badkamers in Friesland verkopen wij apparatuur en sanitair van de volgende kwaliteitsmerken:
 • Clou;
 • Dornbracht;
 • Duravit;
 • Geberit;
 • Grohe;
 • Hansgrohe;
 • Novellini;
 • Sealskin;
 • Starck;
 • Sunshower;
 • Thermic;
 • Villeroy & Boch;
 • Vola. 
Naast de mogelijkheid om een badkamer te plaatsen kunt u bij ons ook kiezen uit diverse wellness mogelijkheden om bij thuiskomst na een lange dag weer te kunnen opladen of stress te kunnen loslaten in Friesland. Zo verkopen wij Whirlpools, sauna’s, stoomcabines en andere sanitaire voorzieningen.
 

Ook badkamer renovatie in Friesland mogelijk

Naast nieuw sanitair kunt ook bij ons terecht voor badkamer renovatie in Friesland. Wanneer u al jaren in hetzelfde huis woont, is een badkamer verbouwen en opknappen in huis geen overbodige luxe. Dit hoeft met renoveren helemaal niet duur te worden!

Door badkamer renovatie in Friesland uit te voeren worden een aantal onderdelen, of het sanitair opgeknapt. Bijvoorbeeld door een badkamermeubel te plaatsen of andere tegels te kiezen. Zelfs een kleine reparatie of verandering aan het sanitair of douchecabine kan al een groot verschil maken.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of over de kosten van renovatie? Neem dan contact met op met een van onze specialisten of kom langs in de showroom. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over badkamerrenovaties.
Kom langs in onze sanitairwinkel
badkamerspecialist Friesland

Service en installatie van badkamers, inclusief montage

Bij Bakker Postma staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Bij binnenkomst in onze badkamer showroom bieden wij u direct een kop koffie aan en helpen wij u op weg in de zoektocht naar de perfecte meubels, accessoires en renovatie mogelijkheden.

Onze service stopt niet zodra u onze sanitairwinkel verlaat. Met alle zorg en aandacht zorgt ons eigen installatie team voor de complete badkamers inclusief montage in Friesland. Onze vakmensen komen op het afgesproken tijdstip ter plaatse en komen altijd de gemaakte afspraken na betreft installatie en montage.
 
Naast sanitair kunt u ook bij ons terecht voor de mooiste keukens en tegels. Ook hier kunt u weer rekenen op een hoog serviceniveau en mogelijkheden in iedere prijsklasse.


Kom langs in de showroom!

Wij leveren sanitair in Friesland

Kom bij ons langs in de showroom Leeuwarden aan de Balthasar Bekkerwei 108 en bepaal zelf hoe de badkamer van uw dromen eruit gaat zien! Bakker Postma: voor de mooiste nieuwe en gerenoveerde badkamers in Friesland!
badkamerrenovatie Friesland


badkamer renovatie Friesland