adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Drachten

Badkamer Drachten – bent u op zoek naar een badkamerspeciaalzaak? Wij zijn gevestigd in de Friese hoofdstad, op een klein half uurtje rijden vanuit Drachten. In onze showroom vindt u een ruime selectie badkamers en sanitair. Met meer dan 25 badkamers vindt u altijd een stijl die naadloos op uw interieur aansluit. Zo kunt u onder meer kiezen uit modern en klassiek, maar ook strak of speels. Kom gerust eens bij ons langs vanuit Drachten, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van een mooie, nieuwe badkamer. Voor vragen of advies kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen!

Kom naar onze showroom
Badkamer Drachten kopen

Badkamerspeciaalzaak in Drachten

Als specialist op het gebied van badkamers in Drachten en omgeving, hebben wij een breed scala aan badkamer en sanitair. Qua stijlen kunt u onder meer denken aan modern en klassiek. Bovendien staan wij ook bekend om ons wellness assortiment, waarmee u helemaal tot rust komt na een lange dag. Zo verkopen wij sauna’s, stoomcabines en whirlpools.

Vakkundige badkamer renovatiesNaast een ruim assortiment aan badkamer verzorgen wij ook badkamer renovaties. Om de zoveel jaar is elke badkamer aan renovatie toe. Wij zetten onze vakmannen voor u aan het werk, zodat uw badkamer en sanitair in Drachten of omgeving vakkundig worden opgeknapt.

U kunt ons inschakelen voor zowel kleine reparaties, zoals het herstellen van een badkamermeubel, als een complete renovatie van uw sanitair. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of kom langs in onze showroom!

Badkamers van de beste merken

Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer uit Drachten omgeving die op zoek zijn naar badkamers en sanitair van gerenommeerde merken. Zo verkopen wij de onder andere volgende merken:
  • Dornbracht;
  • Duravit;
  • Grohe;
  • Novellini;
  • Sunshower;
  • Thermic.
Route naar Bakker Postma
Badkamerspeciaalzaak Drachten

Hoogstaande service

Zodra u onze badkamerspeciaalzaak naar binnen loopt ontvangen wij u hartelijk met een kop koffie. Graag laten wij u ons complete assortiment sanitair en badkamers zien, waarbij te allen tijde wordt geluisterd naar uw wensen. Wij denken met u mee en stellen bovendien gerichte vragen, zodat we samen een badkamer kunnen vinden die er niet alleen bijzonder mooi uitziet, maar ook nog eens naadloos aansluit op uw interieur.

Daarnaast verzorgen wij de vervolgstappen. Zodra het nieuwe sanitair is aangeschaft, zetten wij ons installatieteam voor u aan het werk. Zij zorgen ervoor dat u badkamer efficiënt en met uiterste precisie bij u in Drachten wordt geïnstalleerd. Afspraken worden tevens altijd nageleefd en onze vakmannen zijn op het afgesproken tijdstip ter plaatse.

Ruim assortiment badkamers in Drachten

Kom gerust in onze showroom, waarbij wij u verwelkomen met een kopje koffie. Laat ons gerust uw wensen weten, dan komen we samen tot een oplossing. Ons ruime assortiment badkamers en sanitair bestaat uit zowel moderne en klassieke designs, alsook de wat speelsere of juist strakkere ontwerpen. Kortom: u vindt een badkamer dat aan al uw wensen en verwachtingen voldoet.

Heeft u nog een brandende vraag die na het lezen onbeantwoord is gebleven. Stel hem dan gerust telefonisch of via de mail. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u onze badkamers komt bezichtigen vanuit Drachten.

Wij installeren sanitair in uw regio

Naast Drachten installeren wij ook badkamers en sanitair in onderstaande locaties:
Ruim assortiment badkamers in Drachten