adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Dokkum

Op zoek naar een badkamer in Dokkum? Graag verwelkomen wij u in onze ruime showroom, waar u 25+ badkamers treft van A-merken, zoals Artweger, Dornbracht en Geberit. Onze badkamerspeciaalzaak staat in de Friese hoofdstad, op een half uur rijden vanuit Dokkum. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee, zodat we samen een badkamer of sanitair oplossing kunnen vinden die aan al uw wensen en verwachtingen voldoet. Kom gerust eens bij ons langs op de koffie, of informeer u telefonisch vanuit Dokkum over onze ruime selectie badkamers!

Route naar Bakker Postma 
Badkamer in Dokkum

Ruime selectie badkamers in Dokkum

Wilt u onze badkamers vanuit Dokkum komen bezichtigen. Wij ontvangen u graag bij ons in de zaak. Samen doorlopen we onze brede selectie badkamers en sanitair. Heeft u vragen, of wilt u misschien advies ontvangen over welk design goed samengaat met uw interieur? Vraag het aan onze specialisten, die vrijblijvend met u meedenken en u aan een prachtige design badkamer helpen. Wat A-merken betreft heeft u het bij ons voor het kiezen:
  • Artweger;
  • Duravit;
  • Hansgrohe;
  • Geesa;
  • Hotbath;
  • Instamat;
  • Vola.

Diverse wellness producten

Als specialist op het gebied van badkamers en sanitair in Dokkum en omgeving, verzorgen wij regelmatig installaties van onder meer sauna’s, stoomcabines en whirlpools. Heeft u een drukke dag op werk gehad? Dan is whirlpool dé ideale manier om helemaal tot rust te komen. Daarnaast biedt een whirlpool ook lichamelijke voordelen. Zo ontspant u uw spieren, bestrijdt u spierpijn en bevordert u ook nog eens uw bloedcirculatie. Wilt u meer informatie ontvangen over onze wellness producten? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvend advies, of breng onze badkamerwinkel een bezoek vanuit Dokkum.
 
Ruime selectie badkamers in Dokkum

Professionele badkamer renovatie

Is uw badkamer of sanitair aan een renovatie toe? U bent bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij een veelvoud aan badkamerrenovaties verricht in Dokkum en omgeving. Wij verzorgen zowel kleine klussen, zoals een reparatie van uw toilet of douch, als complete badkamerrenovaties. Hierbij ontzorgen wij u van A tot Z. Denk aan leidingwerk dat eventueel verplaatst dient te worden, keuzes die gemaakt dienen te worden met het oog op ventilatie, de levensduur van het sanitair, de praktische indeling, maar uiteraard ook de ‘look en feel’ van uw nieuwe badkamer.

Nadat alles is uitgedacht zetten wij ons installatieteam voor u aan het werk. Zij zorgen ervoor dat alles efficiënt en vakkundig wordt gemonteerd. Met een ‘mooie badkamer’ nemen zij geen genoegen; perfectie is met elke badkamerrenovatie het streven.

Uw badkamerspeciaalzaak in Dokkum

Bent u nieuwsgierig naar onze ruime collectie badkamers en sanitair. Wij ontvangen u hartelijk bij ons in de winkel, waar u meer dan 25 prachtige badkamers kunt bekijken. Graag gaan we met u in gesprek en luisteren we naar uw wensen, zodat we u van een gedegen advies kunnen voorzien.

Mocht u nog vragen hebben over onze selectie, bel ons dan gerust. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u op weg wordt geholpen, voordat u onze badkamers komt bezichtigen vanuit Dokkum.

Kom snel langs

Badkamerinstallaties door heel Friesland

Naast Dokkum installeren wij badkamers en sanitair door heel Friesland. Zo staan wij in onderstaande locaties bekend om onze A-merk badkamers:
Badkamerspeciaalzaak Dokkum