adres Balthasar Bekkerwei 108 Leeuwarden mail info@bakker-postma.nl bel 058 - 267 04 40
Bel ons

Badkamer Bolsward

Bent u van plan een badkamer in Bolsward te kopen? Het is slechts een uur rijden naar onze specialistische badkamerhandel. U kunt inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom, waar diverse modellen tentoongesteld worden. Onze winkel is makkelijk te bereiken en u zet uw auto gratis op onze parkeerplaats. Wij verwelkomen u met een lekkere kop koffie als u onze zaak in de buurt van Bolsward binnenwandelt. 

Bij ons vindt u zonder twijfel het sanitair waar u van droomt. Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen over badkamers, zowel op locatie als telefonisch kunnen wij u vrijblijvend van advies voorzien. We gaan tot het uiterste voor u, zodat we samen uw badkamer in Bolsward kunnen realiseren.

Kom naar onze showroom

Groot aanbod badkamers voor Bolsward

Mensen komen vanuit de hele provincie naar onze badkamerspeciaalzaak om in Bolsward hun droomsanitair te installeren. Het aanbod aan badkamers en sanitair is uitgebreid, maar in lokale zaken heb je vaak te maken met een beperkte keuze. Bij Bakker Postma onderscheiden wij ons met een uitgebreide showroom. U wilt een badkamer waarvan u jarenlang plezier heeft en wij willen deze voor u creëren. 

Omdat ons assortiment zo gevarieerd is, heeft u de keuze uit verschillende stijlen. Dit is een belangrijk punt omdat het de keuze van materiaalsoorten en badkamermeubels voor een groot deel bepaalt. In onze winkel nabij Bolsward verkopen we badkamers in verschillende stijlen. Klassiek, strak, modern of een combinatie van stijlen, het kan allemaal! Ons personeel helpt u graag bij de keuze, zodat u onze zaak verlaat met een glimlach.
 
Badkamer Bolsward

Vind uw badkamer van een topmerk in onze speciaalzaak 

Als u nieuw sanitair koopt, verwacht u kwaliteit. Daarom gebruiken wij bij iedere klus de beste materialen. We verkopen alleen badkamers van de beste merken. Het assortiment van onze badkamer zaak bestaat uit de volgende A-merken:
  • Artweger 
  • Geesa
  • Hansgrohe
  • Villeroy en Boch
  • Vola en nog veel meer.
In onze sanitair winkel nabij Bolsward kunt u al onze populaire badkamers in het echt bewonderen. 

Altijd goede service

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in badkamers. Bolsward is niet ver van onze sanitair handel in de hoofdstad Leeuwarden. In de winkel staat ons personeel voor u klaar om u te voorzien van het beste advies. We gaan altijd voor de beste kwaliteit en service in onze specialistische badkamerzaak. 

Heeft u de perfecte badkamer gevonden? Ons montageteam installeert uw badkamer vakkundig in Bolsward. Van te voren wordt de klus doorgesproken en vastgelegd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan tijdens het bouwproces. Wij willen ervoor zorgen dat u geen zorgen ervaart tijdens de installatie van uw badkamer. Onze ervaren medewerkers zullen uw sanitair efficiënt en gedetailleerd monteren. 

Route
Badkamers van topmerken in Bolsward

Specialistische badkamer in Bolsward

Wij verwelkomen u graag in onze badkamerspeciaalzaak in de buurt van Bolsward en helpen u graag bij de keuze voor een nieuwe badkamer. Wanneer u bij ons nieuw sanitair aanschaft, kiest u voor kwaliteit. Wij gaan ons uiterste best doen om uw wensen om te zetten in realiteit. Neem een kijkje in onze showroom waar u meer dan 25 badkamers kunt bewonderen. U kunt altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Mocht u voorafgaand aan uw bezoek al vragen hebben, kunt u ons altijd telefonisch bereiken. We helpen u graag verder in uw zoektocht naar een badkamer in Bolsward.

Wij bouwen badkamers in uw regio

Bakker Postma is al ruim 50 jaar dé plek om sanitair te kopen. Mensen bezoeken ons vanuit diverse locaties en wij installeren badkamers door heel de provincie: