Ga naar de inhoud of de navigatie

Bakker Postma levert keuken aan topkok Reitse Spanninga

Klik op foto voor link

Tien jaar geleden kochten Reitse en Tryntsje Spanninga hun riante woning in Joure, die op dat moment vijf jaar oud was. De keuken was dus vijftien jaar en niet meer van deze tijd. 

Wensen van een topkok
Ik voel me prettig in een mooie keuken met veel werkruimte; dat was ook mijn grootste wens toen ik bij Bakker Postma in Leeuwarden binnenstapte. Een groot werkblad rondom, een simpele heteluchtoven, een grote vaatwasser en een koelkast met veel ruimte. Nee, niet te veel vriesruimte, ik ben geen man van de diepvries.

Vlot & kundig
Het echtpaar stapte Bakker Postma binnen, keek wat rond, ging een uurtje om tafel, kwam één keer terug en hakte de knoop door. “Sommige mensen bezoeken tien keukenzaken en moeten dan kiezen uit vijftig keukens”, schetst de sympathieke televisiekok. “Kijk, een nieuwe keuken is nogal een investering, vind ik. Dus daarom hebben we de offerte mee naar huis genomen om het even te laten bezinken. Maar het is geen moment in ons opgekomen om naar een paar andere zaken te gaan om voor nieuwe dilemma’s te worden gesteld. Bakker Postma heeft hier vlot en kundig een uitstekende greeploze keuken geïnstalleerd.”

Naar boven