Ga naar de inhoud of de navigatie

Persbericht

Bakker-Postma zit opnieuw bij selecte groep van keukenzaken die het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche mogen voeren.

Een nieuwe keuken die vanaf het eerste moment naar uw zin is? En die in één keer goed wordt geïnstalleerd? Het kan! Bij keukenzaken met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche is dat namelijk de normaalste zaak van de wereld. Bakker-Postma keukens te Leeuwarden mag ook dit jaar het prestigieuze en objectieve Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche voeren. Dit keurmerk is niet toegekend door de bracheorganisatie, maar door consumenten. Want wie kan de kwaliteit van een keukenzaak nu beter beoordelen dan de klanten zelf?

Aan het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche kan de consument een keukenzaak herkennen waar je met een gerust hart een keuken kunt kopen.
Jaarlijks worden, via een representatieve steekproef vastgesteld aantal, klanten van aangesloten keukenzaken door een onafhankelijke stichting (Stichting Kwaliteitsbevordering Keukenbranche) geïnterviewd naar hun ervaringen bij de betreffende keukenzaak. Daarbij komen alle aspecten van het kiezen en kopen, maar ook van de montage en het nakomen van eventuele service aan de orde.
Alleen keukenzaken die op nagenoeg alle punten van de uitgebreide vragenlijst ruim voldoende scoren, krijgen voor dat jaar het keurmerk.
De lat wordt daarbij bewust heel hoog gelegd. Een keuken koop je immers niet elke dag. En als consument wilt u terecht weten met wie u daarvoor in zee gaat.