Ga naar de inhoud of de navigatie

Inbouwapparatuur vervangen

Uw keukenapparatuur is aan vervanging toe maar uw huidige keuken voldoet nog? Bakker Postma kan uw bestaande apparatuur vervangen en voor een zeer gering bedrag plaatsen. Kom langs en bespreek met ons wat voor u de beste keuze is, wij helpen u graag.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.

Afzuigkappen

Bakker Postma heeft een groot assortiment aan afzuigkappen van onder andere de merken Atag, Etna, Miele, Novy, Pelgrim en Siemens. De afzuigkappen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. 

Afzuigkappen zijn bij Bakker Postma leverbaar vanaf € 199,-

Magnetrons

Verkrijgbaar in allerlei soorten en maten van onder andere de merken Atag, Etna, Miele, Pelgrim en Siemens. Bekijk het onderstaande voorbeeld.

Magnetrons zijn bij ons verkrijgbaar vanaf € 199,-

Ovens

Leverbaar met allerlei functies als hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte, pyrolyse etc. Wij leveren ovens van onder andere de merken Miele, Atag, Pelgrim, Etna en Siemens.

Ovens zijn bij ons verkrijgbaar vanaf € 335,-

Combi

Onze combi's zijn leverbaar met vele functies. Van eenvoudig qua bediening tot zeer geavanceerd. Ook wat vormgeving betreft hebben we een zeer uitgebreid assortiment van onder andere de merken Atag, Etna, Miele, Pelgrim en Siemens.

Onze combi's zijn verkrijgbaar vanaf € 469,-

Stoomovens

In een stoomoven verandert water door verdamping in stoom. Hierdoor blijven voedingsstoffen, vitamines, mineralen, kleur en structuur heel goed bewaard. Leverbaar in diverse merken zoals Atag, Miele, Pelgrim en Siemens. Bekijk het onderstaande voorbeeld.

Onze stoomovens zijn verkrijgbaar vanaf € 999,-

Kookplaten

Verkrijgbaar in allerlei soorten zoals gas, inductie en keramisch. Ook zijn er verschillende maten mogelijk bijvoorbeeld 4-pits, 5-pits of 6-pits. Verder zijn er standaard, brede en diepe formaten. Kom langs en laat u informeren over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Onze kookplaten zijn al leverbaar vanaf € 160,-

Fornuizen

Verkrijgbaar in allerlei soorten en maten van de merken Atag, Etna, Pelgrim en Boretti. Bekijk het onderstaande voorbeeld.

U heeft al een prachtig fornuis vanaf € 1.199,-

Vaatwassers

Afwassen met de hand zuiniger dan met een vaatwasser? Die tijd ligt al ver achter ons. Uiterst energie zuinig, ruime keuze aan programma's en functies, flexibele indelingen etc. Wij leveren alle merken waaronder Miele, Atag, Etna, Pelgrim en Siemens.

Onze vaatwassers zijn leverbaar vanaf € 349,-

Koelkasten

U zou met gemak een energiebesparing van 59% kunnen realiseren bij vervanging van uw oude koelkast. Verkrijgbaar in allerlei afmetingen en indelingen. Wij leveren alle merken waaronder Atag, Etna, Miele, Pelgrim en Siemens. 

Onze koelkasten zijn verkrijgbaar vanaf € 335,-

Vriezers

Met het vervangen van uw huidige vriezer zou u tot wel 70% energie kunnen besparen. Verkrijgbaar in allerlei afmetingen en indelingen. Wij leveren alle merken waaronder Atag, Etna, Miele, Pelgrim en Siemens. 

Onze vriezers zijn verkrijgbaar vanaf € 344,-

Koel- vriescombinaties

Met het vervangen van uw huidige koel- vriescombinatie zou u tot wel 70% energie kunnen besparen. Verkrijgbaar in allerlei afmetingen en indelingen. Wij leveren alle merken waaronder Atag, Etna, Miele, Pelgrim en Siemens. 

Onze koel- vriescombinaties zijn verkrijgbaar vanaf € 445,-

Koffiemachines

Genieten van perfecte koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, u zegt het maar. En altijd stijlvol verwerkt in uw keuken. Zowel inbouwsystemen met maalsysteem als met Nespresso systeem. Leverbaar in alle merken waaronder Atag, Miele, Pelgrim en Siemens.

Onze koffiemachines zijn verkrijgbaar vanaf € 1.199,-