Ga naar de inhoud of de navigatie

badkamer renovatie

Bij Bakker Postma kunt u niet alleen terecht voor een complete verbouwing maar ook voor het leveren van losse onderdelen zoals het vervangen van een kraan. Maar denk ook eens aan het vervangen van het ligbad door een inloopdouche. Hierdoor maakt u uw badkamer levensloop-bestendig en kan uw badkamer weer jaren mee. Dit vaak voor een fractie van de prijs van een nieuwe badkamer.

Kom gerust eens langs zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen doornemen.

Ligbaden

Bakker Postma levert een groot assortiment baden, van zitbad tot 4-persoons ligbad al dan niet voorzien van een Whirlpool. Wij zijn dealer van onder andere de merken Cleopatra, Villeroy & Boch, Sealskin en Sphinx. 

Baden zijn bij Bakker Postma verkrijgbaar vanaf
€ 230,-

Wastafels

Wij leveren wastafels in keramiek, staal, natuursteen of composiet van fontein tot eventueel op maat gemaakte wastafels. Bij ons zijn allerlei merken wastafels verkrijgbaar waaronder Villeroy & Boch, Sphinx, Dekker, Clou en Laufen.

Wastafels zijn bij Bakker Postma verkrijgbaar vanaf
€ 50,- en een fontein al vanaf € 40,-

Wandclosets

Bij een wandcloset is vaak het schoonmaken de grootste ergernis. Daarom zijn er nu toiletten die aan de buitenkant glad zijn, voorzien van een afneembare zitting en Rimfree toiletten. Dit is een toiletpot zonder spoelrand. Verkrijgbaar van onder andere de merken Villeroy & Boch, Sphinx en Laufen.  

Steeds populairder wordt de douche-wc, dit is een combinatie van een toilet en bidet in een. Deze zijn verkrijgbaar van onder andere de merken Geberit, Duravit en Toto.

Wandclosets zijn bij Bakker Postma verkrijgbaar vanaf € 97,-

Douchesets

Douchen is steeds belangrijker geworden. Hierdoor gaat de ontwikkeling erg snel. De gewone douchemengkraan wordt regelmatig vervangen door een thermostaatkraan maar er is veel meer mogelijk. Inbouwkranen in combinatie met een hoofddouche, zijdouche en glijstangset, maar ook compleet elektronisch gestuurde kranen. Verkrijgbaar van onder andere de merken Hansgrohe, Grohe, Hansa, Hotbath en Keuco.  

Douchesets zijn bij Bakker Postma verkrijgbaar vanaf € 65,-

Douchebakken

Bakker Postma heeft een groot assortiment douchebakken van onder andere de merken Grohe, Hansgrohe, Damixa en Doeco. De douchebakken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 

Douchebakken zijn bij Bakker Postma verkrijgbaar vanaf € 129,-

Wastafelkranen

Bakker Postma heeft een groot assortiment wastafelkranen van onder andere de merken Grohe, Hansgrohe, Damixa en Doeco. De badkranen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 

Wastafelkranen zijn bij Bakker Postma verkrijgbaar vanaf € 99,-

Badkranen

Bakker Postma heeft een groot assortiment badkranen van onder andere de merken Grohe, Hansgrohe, Damixa en Doeco. De badkranen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 

Badkranen zijn bij Bakker Postma verkrijgbaar vanaf € 149,-